Efterbearbetning Digitaltryck

Digitaltryck av marknadsföringsmaterial så som banderoller och vepor kräver efterbearbetning. Indukta levererar kompletta lösningar från sömnad, skär och svetsning till öljettering, bandkantning, lister med mera. Vi förenklar arbetet genom egna guider och verktyg, specialanpassade efter våra kunders behov.
Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör för verksamheter i alla storlekar inom efterbearbetning av digitalt tryckt media. Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för efterbearbetning av digitaltryck, får du ett perfekt resultat. Vi tillhandahåller alltid det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet.

Industrisymaskiner

Det finns en mängd olika material och förutsättningar i form av storlek och montering när det gäller digitaltryck, vilket kräver olika typer av specialmaskiner. Se utvalda delar av vårt sortiment av industrisysmaskiner anpassat för efterbearbetning av digitaltryck.

Svetsmaskiner

Förutom att guida dig till att hitta rätt symaskin, erbjuder vi ett brett utbud av svetsmaskiner med värmekil eller varmluft för tillverkning av t ex banners, kapell, filter, tält, presenningar ventilationskanaler med mera.

Öljettering

Vi erbjuder maskiner för både plast- och metallöljetter. Plastöljetterna är i större dimensioner, främst anpassat för banderoll- och skyltmaterial, medan metallöljetterna är mindre och lämpar sig för t.ex. etiketter, parkeringsbrickor osv.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen oavsett produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just dina projekt

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet osm är perfekta för all sömnad och efterbearbetning av digitaltryck. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.