Press och strykutrustning

Att ha bra press- och strykutrustning inom textilbearbetning är avgörande för att kunna producera textilier av hög kvalitet. En bra strykutrustning säkerställer ett jämnt och snyggt resultat medan en pressutrustning kan forma tyget till den önskade formen och ge det en ren och professionell finish.

Vårt sortiment av press- och strykutrustning är framtaget för att möta behoven hos både små och stora verksamheter inom textilbearbetning. Vi erbjuder högkvalitativa produkter från de ledande tillverkarna på marknaden och vi kan hjälper såklart till att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Beroende på dina krav och din verksamhet kan vi erbjuda allt från enkla, manuella strykjärn och pressar till automatiska utrustningar som kan hantera stora volymer av textilier.

Vårt team av experter kan erbjuda konsultation, installation, utbildning och support för att säkerställa att du får ut det mesta av ditt köp av press- och strykutrustning. Vi förstår att det är viktigt att få rätt utrustning samt ha tillgång till service och support när det behövs. Därför kan du alltid räkna med oss för att hjälpa dig att hålla jämna steg i textilproduktionsprocessen genom att tillhandahålla pålitlig och hög kvalitet utrustning.

Press och strykutrustning

Vårt sortiment av press- och strykutrustning är noga utvalt. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för stryk och press för alla typer av material. Från enklare strykjärn till ång-, vakuum och tryckluftsanläggningar anpassat för alla typer av industrier och verksamheter.

Vår pressutsrustning