Tapetseri och Möbel

Som tapetserare är det viktigt att ta hänsyn till möbelns konstruktion och eventuella specialbehov för att uppnå det önskade resultatet och rätt maskiner är nödvändiga för att utföra högkvalitativ möbelomklädsel.

Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör till tapetseri- och möbelverksamheter i alla storlekar. Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för tapetseri och möbel, får du ett perfekt resultat oavsett om du ska förnya eller ändra klädseln på möbler såsom soffor, fåtöljer och stolar. Vi tillhandahåller alltid det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet. 

Industrisymaskiner

För att klara allt från hantverksmässigt tapetseri, omklädnad och lagning av möbler till nyproduktion inom möbelindustri behövs flera typer av specialmaskiner. Se utvalda delar av vårt sortiment av industrisysmaskiner anpassat för tapetseri och möbelindustrin här.

Pressutrustning

Förutom att guida dig till att hitta rätt symaskin, erbjuder vi ett brett utbud av produkter för stryk och press. Från enklare strykjärn till ång-, vakuum och tryckluftsanläggningar för alla typer av industrier och verksamheter.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen oavsett produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just tapetseri och möbel.

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla tapetseri- och möbelverksamheter. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, lim, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.