Hemtextil

Hemtextil innefattar tillverkning av textiler för inredning i hem eller offentlig miljö så som gardiner, sängkläder, dukar, badlakan, lampskärmar, kuddar och mattor. Vi levererar maskiner för tillskärning, sömnad och press till de flesta av Sveriges tillverkare.

Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör för verksamheter i alla storlekar inom tillverkning av hemtextil. Med våra produkter och tjänster får du det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet.

I vårt sortiment hittar du bland annat specialmaskiner för fållning, öljettering och isömnad av glid. Vi erbjuder olika alternativ för t.ex. overlock, sicksack, raksöm, knapphål och knappisättning. Strykbord anpassade för gardiner, langetteringsmaskiner för mattor och brodyrmaskiner för frotté med mera.

 

Symaskiner

Inom hemtextil skapas både nya produkter och utförs tjänster som lagningar och ändringar av hemtextilier. För att klara allt från hantverksmässigt skrädderi till ändringssömnad behövs ofta flera typer av specialmaskiner. Här finner du ett urval av indsutrisymaskiner anpassade för just din verksamhet.

Pressutrustning

Förutom att guida dig till att hitta rätt symaskin, erbjuder vi ett brett utbud av produkter för stryk och press av tyger. Från enklare strykjärn till ång-, vakuum och tryckluftsanläggningar för alla typer av industrier och verksamheter.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen för din produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just ateljé och skrädderi.

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla ateljé- och skrädderiprojekt. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, lim, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.