Ateljé och Skrädderi

Inom ateljé och skrädderi skapas både nya produkter och utförs tjänster som lagningar och ändringar av alla typer av kläder, som t.ex. vinterjackor, kavajer, festklänningar och jeans. För att klara allt från hantverksmässigt skrädderi till ändringssömnad behövs ofta flera typer av specialmaskiner. Vi erbjuder olika alternativ inom t.ex. overlock, sicksack, raksöm, knapphål och knappisättning.

Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör till ateljé- och skrädderiverksamheter i alla storlekar. Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för ateljé och skrädderi, får du det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet. 

Symaskiner

Inom ateljé och skrädderi skapas både nya produkter och utförs tjänster som lagningar och ändringar vilket ofta kräver flera typer av specialmaskiner. Här finner du ett urval av indsutrisymaskiner anpassade för just din verksamhet.

Pressutrustning

Förutom att guida dig till att hitta rätt symaskin, erbjuder vi ett brett utbud av produkter för stryk och press av tyger. Från enklare strykjärn till ång-, vakuum och tryckluftsanläggningar för alla typer av industrier och verksamheter.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen för din produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just ateljé och skrädderi.

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla ateljé- och skrädderiprojekt. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, lim, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.