Välkommen till vår värld av industrisömnad och produktmärkning

I mer än 65 år har vi tillhandahållit en bred repertoar av maskiner och tillbehör för textilbearbetning och märkningsindustrin.
Vi erbjuder all sömnads- och närliggande industri det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden när det gäller maskiner, tillbehör, utrustning och service för din verksamhet och dina mål.

Vi arbetar med de största leverantörerna på marknaden och vår ambition är alltid att ligga i framkant när det gäller utveckling, innovation och teknik. Allt för att skapa ett högre värde för din verksamhet och ett ännu större intresse för vad som är möjligt att erbjuda. Vi diskuterar gärna din verksamhet och hur våra maskiner kan effektivisera ditt arbetsflöde och och bidra till en totalekonomi  du inte kan blunda för.

Ökat värde genom erfarenhet och kompetens

Induktas värdegrund genomsyras av engagemang och närhet till dig som kund, vilket gör att vi är ett självklart val för kvalitetsmedvetna kunder som har höga krav på formgivning och kapacitet. Med dina behov i fokus tar vi fram de mest relevanta produkterna och erbjuder en förmånlig lösning som lyfter din verksamhet till nästa nivå.

Smart investering genom utbildning och ärlighet

Vi bygger våra affärer på ärlighet. För att du ska uppleva en trygg affär och bli nöjd med din investering krävs det att vi förstår ditt verkliga behov. Vi lyssnar, ställer frågor och är noga med att förklara vilka begränsningar vi ser. Att veta exakt hur maskinen fungerar kan vara helt avgörande för en effektiv och säker produktion. Därför erbjuder vi alltid utbildning för er och era medarbetare vid köp av maskin.

Långsiktig trygghet genom rådgivning och service

Slutet på en affär är början på ett samarbete. Vi investerar stort i att förstärka vår eftermarknad för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det gör vi genom att erbjuda rådgivning och service, både direkt i vår demohall och på distans. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och är ofta ute på plats för att stämma av, utbilda och ge personlig service. Och med vårt serviceavtal kan du snabbt få en tekniker på plats för reparation och underhåll av din utrustning.

Förbrukningsmaterial och tillbehör

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för din verksamhet samt att vara en helhetsleverantör. Därför erbjuder vi även allt förbrukningsmaterial som erfordras för kontinuerlig drift av din produktion. I våra branschportaler hittar du ett brett sortiment av artiklar och förbrukningsmaterial för just din verksamhet. Detta är vi ensamma på marknaden om. Vi har ett stort lager med reservdelar med snabb leveranstid.

Välkommen till oss

Indukta AB ligger i Viared, Borås. Här finns även vår utställningshall med maskiner och tillbehör. Kontakta oss gärna innan ditt besök så förbereder vi den utrustning som du är intresserad av.