Solskydd, Kapell och Segel

Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör till solskydd, kapell och segelverksamheter i alla storlekar. Våra kunder sträcker sig från stora producenter till mindre aktörer. Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för solskydd, kapell och segelverksamheter, får du ett perfekt resultat oavsett om det är nytillverkning, ändringar och lagningar av markis, segel, kapell, dynor eller annan båtinredning. Vi tillhandahåller alltid det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet.

  • Kraftig symaskin med lång arm och sicksack för sömnad av grova segel. Omställbar mellan vanlig sicksack och trestegs sicksack.
  • Långarmssymaskin med sicksack-söm för segelsömnad.
  • Ennåls symaskin med alternerande pressarfötter och nålmatning, utrustad med trådklipp och reglingsautomatik.
  • Mönstersömnadsmaskiner för exempelvis PVC-förstärkningar, s.k. “Norge-lapp”.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av maskiner och tillbehör för att du som kund ska kunna säkerställa högkvalitativa produkter och effektiv produktion. Våra lösningar omfattar förutom industrisymaskiner även omlindning, skärning, skärning, svetsning, märkning, efterbehandling, montering, besiktning, paketering – allt skräddarsytt efter dina önskemål.

Symaskiner

Inom solskydd, kapell och segelverksamheter skapas både nya produkter och utförs tjänster som ändringar och lagningar av markis, segel, kapell, dynor och annan båtinredning vilket kräver olika typer av specialmaskiner. Se utvalda delar av vårt sortiment av industrisysmaskiner anpassat för just din verksamhet.

Tillverkning av Markis

Förutom att guida dig till att hitta rätt symaskin, erbjuder vi ett brett utbud av maskiner och andra tillbehör för markistillverkning. Från sömnadsautomater, ultraljudsvets, bandkantning till kapmaskiner med mera.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen oavsett produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just solskydd, kapell och segel.

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för all sömnad och efterbearbetning av solskydd, kapell och segel. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Öljettering

Vi erbjuder maskiner för både plast- och metallöljetter. Plastöljetterna är i större dimensioner, främst anpassat för banderoll- och skyltmaterial, medan metallöljetterna är mindre och lämpar sig för t.ex. etiketter, parkeringsbrickor osv.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, lim, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.