Brodyr och profilering

Brodyr och profilering är så mycket mer än bara en dekorativ touch – det är ett sätt att göra ditt varumärke eller ditt plagg unikt och personligt. Det är ett sätt att lämna ett varaktigt intryck och skapa en stark koppling till dem som interagerar med det.

Med brodyr kan du ge liv åt dina idéer och skapa något som verkligen sticker ut. Du kan lägga till detaljerade mönster, logotyper eller text som kan förstärka din varumärkesidentitet och det är något speciellt med en broderad design. Den har en tidlös elegans som inte kan jämföras med tryck eller andra dekorationsmetoder. En välplacerad logotyp eller företagsnamn kan göra att ditt varumärke genast ses som professionellt och pålitligt. Det ger en omedelbar igenkänning och stärker ditt varumärkes image i kundernas ögon.

Låt brodyr och profilering bli din kreativa kanal för att uttrycka din stil, ditt varumärke och ditt budskap till världen. Med hjälp av designprogram och brodyrmaskin växer allt från enkla namnbrodyrer till färgglada modemotiv fram. Brodyren ger ett professionellt intryck, är slitstark och förmedlar ditt varumärke genom att bli en del av plagget. Kontakta oss idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att göra en varaktig imponering och skapa en stark varumärkesidentitet genom brodyr och profilering.

Vi erbjuder alltid utbildning till de brodyrmaskiner vi säljer. För tillbehör så som brodyrtråd och backing besöker ni vår webshop,  www.brodyrvaruhuset.se

Komplettera din befintliga verksamhet med våra textilprinter DTG – Direct to garment printer som är ett kostnadseffektivt sätt att trycka direkt på textilier. Utskrifter i mycket hög kvalitet utan långa ställtider.

Brodyrmaskiner

Vi har ett brett utbud av brodyrmaskiner oavsett om du är en industriell broderare eller en hobbybroderare som vill ta ditt intresse till nästa nivå. Här är några av de brodyrmaskiner som vi erbjuder. Vårt team kan guida dig genom vårt utbud och hjälpa dig att hitta den bästa brodyrmaskinen för dina behov.

Designprogram – Brodyr

Programvara för att skapa egna brodyrer. Melco Designshop finns i olika nivåer. Professional för dig som vill skapa dina egna brodyrkort snabbt och effektivt. Editor nivån passar dig som sätter texter och ändrar befintliga brodyrer. Levereras komplett med utbildning.

Tillbehör Brodyr

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren brodyrmästare, har vi alla tillbehör du behöver för just din broderiverksamhet. Utforska vårt breda utbud av brodyrtillbehör och låt din kreativitet blomstra. Välkommen till Brodyrvaruhuset!

Melco Fusion – webservice

Koppla ihop din e-handel direkt med brodyrmaskinen. Melco Fusion erbjuder en integration mellan din webbutik och din maskin. Låt dina kunder anpassa sina produkter direkt i din shop och Fusion skapar färdiga produktionsfiler. Undervik stavfel och fel trådfärgsval. Bygg dina egna produkter i Fusion och tillverka först när dom är sålda. On-demand är här för brodyr.

Vår webshop

Vi har ett stort utbud av tillbehör till din brodyrverksamhet. Beställ snabbt och smidigt via vår webshop – Brodyrvaruhuset. I vår shop hittar du enkelt det du söker och har du frågor, kontakta oss så hjälper vi dig.