Textilprint

Välkommen till en ny era av tryckt design med DTG – Direct to Garment och DTF – Direct to Fabric. Det här är den senaste tekniken inom anpassade tryck på kläder, som revolutionerar hur du kan skapa och visa upp dina unika designs.

Med DTG-printning kan du nu trycka dina fantastiska designidéer direkt på kläder med en otrolig detaljrikedom och färgmättnad. Oavsett om du skapar egendesignade T-shirts, sweatshirts, eller något annat plagg – möjligheterna är oändliga!

Vi förstår också att tid är värdefullt för dig och ditt företag. Som ett snabbt och effektivt tryckalternativ, kan vår DTG-printprocess trycka och skapa högkvalitativa plagg på begäran. Det betyder att du inte längre behöver lägga tid och pengar på att lagra stora mängder tryckta plagg – du trycker dem istället efterhand behovet uppstår, on-demand

Så varför vänta? Ta ditt företag till nästa nivå med vårt mångsidiga DTG-printalternativ. Kontakta oss idag för att börja utforska de otroliga möjligheterna som väntar på dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa unika och minnesvärda plagg som får dig att sticka ut i mängden!

DTG textilprinter

Vi använder endast toppmoderna, högpresterande Direct to Garment (DTG) printer som ger enastående resultat. Medan andra tryckmetoder kan vara begränsade i färger och detaljer, låter vårt DTG-system dig verkligen ge liv åt din design på ett sätt som är omöjligt att uppnå med andra metoder.

DTF textilprinter

Direct to Fabric (DTF) printer. Oavsett om du bygger en fullskalig mikrofabriksproduktionsmodell eller producerar skräddarsydda tyger för kreatörer, har vi den ultimata enstegslösningen direkt till tyg för att släppa loss vilken design som helst, med överlägsen kvalitet, på bara några minuter.

Upptäck DTG trycket

Oavsett om du driver ett eget klädmärke eller bara vill trycka upp specialdesignade plagg för ett evenemang eller företag, så är våra DTG-maskiner det perfekta valet för dig. Du kan skapa professionella plagg som kommer att imponera på kunder och ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.