Sadelmakeri och Skinn

Vi tillhandahåller industrisymaskiner och tillbehör, speciellt anpassade för verksamheter inom sadelmakeri och skinn, för ett perfekt resultat oavsett om du ska tillverka nytt, laga eller ändra en produkt.
Industrisymaskiner med friarm och ställbar stygnriktning är maskiner som passar både stora och små aktörer. Med våra maskiner kan du reparera dam- och herrskor, ridstövlar och övrig ridutrustning, kängor, boots, göra sylagningar och durk/randsyarbeten och byta blixtlås i stövlar och väskor. Vi har även tillbehör och reservdelar till klassiska skomakarmaskiner så som Adler 30, Singer 29K och Claes KL.

Indukta är Sveriges största leverantör av industrisymaskiner och tillbehör för sadelmakeri- och skinn. Vi tillhandahåller alltid det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva produkter och tjänster på marknaden anpassat för just din verksamhet. 

Symaskiner

Inom sadelmakeri och skinn skapas både nya produkter och utförs tjänster som lagningar och ändringar vilket ofta kräver flera typer av specialmaskiner. Här finner du ett urval av industrisymaskiner anpassade för just din verksamhet.

Skärmaskiner och saxar

Skärmaskiner med klinga är idealiska för all tillskärning, från ett till flera lager och vi erbjuder alltid den bästa saxen oavsett produktion. Vi har allt inom skär och klipp för just din verksamhet. Här finner du ett urval anpassat för just sadelmakeri och skinn.

Sytråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla sadelmakeri och skinnverksamheter. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Övriga tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör som är noga utvalda för att möta dina behov och önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från arbetsstolar och belysning till öljetter, lim, keder, kardborreband mm och mycket mer. Vi arbetar endast med välkända varumärken för att erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.