Tillskärning

Vårt utbud av produkter för tillskärning sträcker sig från enkla handskärmaskiner till helautomatiska CNC-skärbord – och allt däremellan. Därför kan vi alltid erbjuda en lösning för just dina specifika produktionsbehov. Skärning är en viktig del av tillverkningsprocessen och med våra skärmaskiner kan du vara säker på att alltid uppnå ett perfekt snitt. Vi har skärbord i grundutförande som kan anpassas efter din produktion eller möjligheten vid behov att skräddarsy en lösning helt för att möta dina krav.

Olika typer av material kräver olika typer av skärmaskiner för att uppnå en rak skärlinje och perfekt förseglad kant. Även om det finns tusentals olika tyger, kan vi ge råd om vilken skärmetod som fungerar bäst med dina tyger. Om vi ​​inte har erfarenhet av dina tyger, gör vi mer än gärna provklipp på dina tyger innan vi ger råd om vilken metod som är lämplig. 

Beroende på typ av skärbord kan vi utrusta våra skärlösningar med flera skärsystem för största möjliga mångsidighet för din produktion. Även automatiskt knivval är möjligt. Det finns olika skärtekniker beroende på vilken typ av tyg och applikation man använder.

Handskärmaskiner

Ta steget mot en bättre skärning med våra manuella skärmaskiner med kraft och uthållighet för industri och hantverk. Sällan har ett handhållet skärverktyg skräddarsytts så noggrant för skäraren. Att skära tjocka lager, i snäva hörn, i spetsiga vinklar – är precis vad maskinerna är designade för. 

Skärbord

Det finns olika skärtekniker beroende på vilken typ av material och applikation man använder. Beroende på typ av skärbord kan vi utrusta våra skärbord med flera olika skärsystem för största möjliga effektivitet för din produktion. 

Övriga produkter

Vi har alla lösningar för skärrelaterade processer så som omlindning, slitsning, kapning mm. Vi tillhandahåller ett brett utbud av maskiner för bearbetning av alla typer av tekniska textilier, tyger och andra material. Vi erbjuder även lösningar som avrullare, bandkap, märkning, efterbehandling, montering, inspektion och förpackning. Hittar du inte det du letar efter, kontakta oss gärna så ger vi dig en skräddarsydd lösning.