Din helhetsleverantör – Oavsett bransch

Vi har genom åren hanterat en mängd olika projekt och uppdrag inom olika branscher och sektorer. Detta har gett oss möjlighet att utveckla en bred och mångsidig teknisk kunskap och branschexpertis. Vi tror på att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och trenderna, och vi investerar kontinuerligt i vår kompetensutveckling och produktsortiment för att vara i framkant inom samtliga branscher i vårt segment.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter och tillbehör anpassat för just din bransch. Vi diskuterar gärna din verksamhet och hur våra maskiner kan effektivisera ditt arbetsflöde och och bidra till en totalekonomi  du inte kan blunda för. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika behov och mål.

Brodyr och Profilering

Brodyr och profilering är så mycket mer än bara en dekorativ touch – det är ett sätt att göra ditt varumärke eller ditt plagg unikt och personligt. Det är ett sätt att lämna ett varaktigt intryck och skapa en stark koppling till dem som interagerar med det.

Textiltryck DTG och DTF

DTG – Direct to Garment och DTF – Direct to Fabric. Den senaste tekniken inom anpassade tryck på kläder, som revolutionerar hur du kan skapa och visa upp dina unika designs. Med denna metod trycker du fantastiska designidéer direkt på kläder med en otrolig detaljrikedom och färgmättnad – möjligheterna är oändliga!

Digitaltryck Efterbearbetning

Digitaltryck av marknadsföringsmaterial så som banderoller och vepor kräver efterbearbetning. Vi levererar kompletta lösningar från sömnad, skär och svetsning till öljettering, bandkantning, lister med mera. Vi förenklar arbetet genom egna guider och verktyg, specialanpassade efter våra kunders behov.

Tapetseri och Möbel

Som tapetserare är det viktigt att ta hänsyn till möbelns konstruktion och eventuella specialbehov för att uppnå det önskade resultatet och rätt maskiner är nödvändiga för att utföra högkvalitativ möbelomklädsel. Vi tillhandahåller alltid det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet. 

Atelje och Skrädderi

Inom ateljé och skrädderi skapas både nya produkter och utförs tjänster som lagningar och ändringar av alla typer av kläder, som t.ex. vinterjackor, kavajer, festklänningar och jeans. För att klara allt från hantverksmässigt skrädderi till ändringssömnad behövs ofta flera typer av specialmaskiner. Vi erbjuder olika alternativ inom t.ex. overlock, sicksack, raksöm, knapphål och knappisättning.

Sadelmakeri och Skinn

Vi tillhandahåller industrisymaskiner och tillbehör, speciellt anpassade för verksamheter inom sadelmakeri och skinn. Industrisymaskiner med friarm och ställbar stygnriktning är maskiner som passar både stora och små aktörer. Med våra maskiner kan du reparera skor, kängor, ridstövlar och övrig ridutrustning, göra sylagningar och durk/randsyarbeten och byta blixtlås i väskor mm.

Ortopedi och Skomakeri

Vi tillhandahåller industrisymaskiner och tillbehör, speciellt anpassade för ortopedi- och skomakeriverksamheter, för ett perfekt resultat oavsett om du ska tillverka nytt, laga eller ändra en produkt. Maskiner och tillbehör för tillverkning, lagning och underhåll av ortopediska hjälpmedel, så som proteser, ortoser, sitthjälpmedel, skor mm. används även hos skomakerier och skoproducenter.

Solskydd Kapell och Segel

Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för solskydd, kapell och segeltillverkning, får du ett perfekt resultat oavsett om det är nyproduktion, ändringar eller lagningar av markis, segel, kapell, dynor eller annan båtinredning. Vi levererar industrisymaskiner och tillbehör till verksamheter i alla storlekar. Våra kunder sträcker sig från stora producenter till mindre aktörer.

Hemtextil

Hemtextil innefattar tillverkning av textiler för inredning i hem eller offentlig miljö så som gardiner, sängkläder, dukar, badlakan, lampskärmar, kuddar och mattor. Vi levererar maskiner och tillbehör för tillskärning, sömnad och press till verksamheter i alla storlekar inom tillverkning av hemtextil.

Teknisk Textil

Teknisk textil är ett brett område. Förutom sömnad erbjuder vi tekniker så som svetsning med kil, varmluft och ultraljud samt tillskärning med kisscut, roterande kniv och ultraljud och övriga produkter för tillverkning och efterbearbetning inom teknisk textil.

Fordon

Inom fordonsindustrin är det viktigt med perfekta och hållbara sömmar för både säkerhet, komfort och design. Därför är det av högsta vikt att ha tillgång till pålitliga och högkvalitativa maskiner som möter de krav som ställs från fordonsindustrin. Med våra produkter och tjänster, speciellt anpassade för fordonsindustrin får du det bästa, senaste och mest kostnadseffektiva på marknaden anpassat för just din verksamhet

Tvätteri

Tvätteribranschen vänder sig till både företag och privatpersoner med tjänster som uthyrning och underhåll av textilier. Våra industrisymaskiner används för stoppning, lagning, märkning och underhåll av textilier. Vi tillhandahåller även stryk- och pressutrustning för både professionellt bruk och mindre verksamheter.