Sytråd för Tapetseri och Möbel

Vi erbjuder högkvalitativ sytråd som möter dina behov och din verksamhet och vi har ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla tapetseri- och möbelverksamheter. 

Vi erbjuder en mängd olika trådfärger så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg, vilket ger en söm som är diskret, men samtidigt stark och hållbar. Vårt sortiment inkluderar också trådar med hög kapacitet, för att möta alla dina behov och ge perfekta sömmar med professionellt resultat

Med vårt urval av färger och tjocklekar kan du säkerställa att du har allt du behöver för att utföra alla projekt som dina kunder kan tänkas önska!

Delta – 100% spunnen polyester

Lagerförs i 101 färger. Grovlek 50. Alla grovlekar kan fås i över 100 olika färger på beställning. Används för möbel, yrkeskläder, solskydd, skor, skrädderi, jeans, kapell mm.

PolyArt – 100% heldragen polyester

Lagerförs i 108 färger. Grovlek 20 (1500m/rulle), 40 (3000 m/rulle) och 120 (5000 m/rulle) Alla grovlekar kan fås i över 100 olika färger på beställning Används för lädervaror, yrkeskläder, jeans, möbler, filter, presenningar, solskydd, ortopedteknik mm.

Hela vårt sortiment av tråd

Varje sömnadsprojekt är unikt och vi tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativa trådar i en mängd olika färger och tjocklekar anpassade för just din verksamhet. Vårt breda utbud inkluderar även specialiserade sytråd för specifika ändamål. Vi erbjuder tråd för elastiska sömmar, denim, läder, utomhuskapell och mycket mer.

Vår webshop

Besök vår webshop för att se hela vårt utbud av sömnadstillbehör för din verksamhet. Där hittar du allt du behöver för att utföra dina projekt med perfektion. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din sömnadsresa. Beställ snabbt och smidigt redan idag!