Tråd

Vi erbjuder ett omfattande urval av högkvalitativ tråd för alla typer av branscher och produktioner. Vårt sortiment av tråd är speciellt utformad för att möta kraven inom textilindustrin, oavsett vilket material eller sömnadstyp du arbetar med.
Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper för att matcha den perfekta tråden med dina projekt. Oavsett om det är för sömnad eller brodyr. Vi har allt från fina trådar för detaljerad brodyr till starka trådar som klarar de kraven som ställs på industriell sömnad.

Oavsett om du behöver tråd för en liten hobbyverksamhet eller för en stor produktionsanläggning, kan vi hjälpa dig att hitta det bästa alternativet. Vårt team finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med råd och för att svara på eventuella frågor du kan ha om vårt sortiment.

Tråd brodyr

Vårt trådsortiment för brodyr omfattas av en mängd olika färger och egenskaper. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren brodyrmästare, har vi alla tillbehör du behöver för just din broderiverksamhet. Utforska vårt breda utbud av brodyrtråd här.

Tråd sömnad

Vi erbjuder ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet för alla typer av branscher och sömnadsproduktioner. Välj mellan en mängd olika färger och egenskaper för att matcha den perfekta tråden med ditt tyg och din produkt.

Vår webshop

Vi har ett brett utbud för alla segment inom textilbranschen. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Beställ snabbt och enkelt via portalen eller skicka en förfrågan, alternativt kontakta oss om du behöver hjälp.

Våra trådar