Öljettmaskiner

Vi förstår vikten av att ha pålitliga och effektiva verktyg för att skapa perfekta öljetter. Med våra öljettmaskiner kan du enkelt och snabbt producera professionella och hållbara öljetter för allt från gardiner och kläder till båtkapell och tält. Med öljetter gör du förstärkta hål i olika typer av material, till exempel gardiner, draperier och andra tyger. Lite kraftigare öljetter fungerar även utmärkt till presenningar, båtkapell och liknande. Hos oss hittar du både maskiner och öljetter i olika storlekar samt de verktyg som behövs för att montera dem.

Våra öljettmaskiner är designade med fokus på användarvänlighet och mångsidighet, vilket gör dem idealiska för både stora produktionslinjer och mindre hantverksprojekt. Vårt sortiment omfattar maskiner för olika typer och storlekar av öljetter, och vi kan anpassa dem efter dina specifika behov.

Öljettmaskiner

Vårt sortiment av öljettmaskiner är anpassade för alla typer av material som t ex textil, kartong, canvas, plast, PVC mm. Vårt sortiment är noga utvalt för att möta branschernas specifika behov och blev ett riktmärke som tillverkare av maskiner för att placera öljetter i digitaltryck, kläder och gardiner. tillverkning av högpresterande och mångsidiga maskinmodeller som

Våra öljettmaskiner