Stickmaskiner

Våra stickmaskiner är den perfekta lösningen för både små och stora textilproducenter som letar efter effektiva och pålitliga stickningsalternativ. Med våra stickmaskiner kan du enkelt och snabbt producera stickade textilier av hög kvalitet. Stickmaskiner används till många material, t.ex. ull, bomull, kashmir, alpacka, kevlar, aramid, stål, koppar och medicinsk textil.

Vårt sortiment av stickmaskiner erbjuder mångsidighet och användarvänlighet. Oavsett om du behöver sticka plagg, accessoarer eller dekorativa textilier, har vi den rätta maskinen för dina behov. Allt från enklare maskiner till mer avancerade med funktioner som gör det möjligt att producera komplexa mönster och detaljer med precision och kvalitet.

Förutom att erbjuda högpresterande stickmaskiner, kan vi också ge dig omfattande support och service. Vårt team av experter kan hjälpa dig med allt från installation och träning till underhåll och reparation. Vi förstår vikten av att ha pålitliga maskiner som håller högsta kvalitet och som är i drift när du behöver dem som mest.

Investera i våra stickmaskiner och ta din textilproduktion till nästa nivå. Med hög effektivitet och precision kan du öka din produktionskapacitet och leverera stickade textilier som imponerar på dina kunder. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en demonstration av våra stickmaskiner.

  • Stickar i ett helt stycke, utan sömmar, för utmärkt passform och komfort. För mode, sport, medicinska och tekniska textilier.
  • Wholegarment-stickade plagg står för ett hållbarhetstänkande, minimalt beroende av arbetskraft, material och andra resurser.

Stickmaskiner

Vår leverantör Shima Seiki är världens största tillverkare av stickmaskiner och designsystem. Vi erbjuder ett brett utbud av stickmaskiner anpassat för just din produktion oavsett om det är planstickning eller formstickning som vantar, strumpor eller liknande. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Shima Designsystem

SHIMA SEIKI har utvecklat SDS-ONE APEX-seriens 3D-designsystemgenom sin långa erfarenhet och kunnande inom modeteknikområdet. Förutom programmering av stickmaskiner och mönster CAD-funktioner, APEX-serien innehåller programvara specialiserad på textildesign och simulering inklusive plattstickning, rundstickning, tryckning och vävning.

Shima Online

SHIMA SEIKI Online Services – En portal där olika webbaserade tjänster erbjuds. Från modeinformation och SHIMA KnitManager till programnedladdning, vanliga frågor och handledning. Varje tjänst kan användas individuellt, men genom att kombinera dem kan du förbättra din operativa effektivitet och möjliggöra attraktiv och hållbar tillverkning.

Våra stickmaskiner