Nålar

Upptäck vårt breda sortiment av nålar speciellt utformade för att möta kraven och utmaningarna hos både industrisymaskiner och brodyrmaskiner av alla sorter. Vi erbjuder enbart nålar av hög kvalitet från marknadnadsledande tillverkare för att säkerställa hållbarhet och prestanda.

Vår passion för sömnad och brodyr tillsammans med vår tekniska expertis gör oss till din pålitliga partner när det gäller nålar och tillbehör för industrisymaskiner och brodyrmaskiner. Vi står alltid redo att ge dig expertråd och guidning för att du ska kunna välja rätt nål för dina specifika projekt. Oavsett om du arbetar med tunna och delikata tyger, tjocka och robusta material eller specialiserade sömnadsprojekt, så har vi den perfekta nålen för just dina behov.

Varje maskin är kompatibel med en specifik typ av nål som kallas nålsystemet. Nålsystemet bestäms vanligtvis av nålens fysiska egenskaper såsom längd, tjocklek, typ, nålspets med mera. Det är av yttersta vikt att endast använda rätt nålsystem för din maskin. Nålsystemet är ofta listat i din maskins bruksanvisning, tekniska blad, produktlista och på nålförpackningen.

Vårt nålsortiment

Vi erbjuder ett komplett urval av högkvalitativa nålar för industrisömnad och brodyr oavsett bransch. I vår shop hittar du enkelt det du söker. Du kan antingen beställa direkt via portalen eller kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt nål för just din maskin eller ditt projekt.

Våra nålar