Textilprinter – DTG och DTF

Direct to Garment Printing – framtidens skräddarsydda trycklösning för ditt företag!

Välkommen till en ny era av tryckt design med vår Direct to Garment (DTG) Printing service. Det här är den senaste tekniken inom anpassade tryck på kläder, som revolutionerar hur du kan skapa och visa upp dina unika designs.

Med DTG-printning kan du nu trycka dina fantastiska designidéer direkt på kläder med en otrolig detaljrikedom och färgmättnad. Oavsett om du skapar egendesignade T-shirts, sweatshirts, eller något annat plagg – möjligheterna är oändliga!

Vi använder endast toppmoderna, högpresterande DTG-skrivare som ger enastående resultat. Medan andra tryckmetoder kan vara begränsade i färger och detaljer, låter vårt DTG-system dig verkligen ge liv åt din design på ett sätt som är omöjligt att uppnå med andra metoder.

Vi förstår också att tid är värdefullt för dig och ditt företag. Som ett snabbt och effektivt tryckalternativ, kan vår DTG-printprocess trycka och skapa högkvalitativa plagg på begäran. Det betyder att du inte längre behöver lägga tid och pengar på att lagra stora mängder tryckta plagg – du kan enkelt beställa efterfrågan när du behöver dem.

Och vi erbjuder inte bara exceptionell kvalitet och snabbhet, utan också enastående hållbarhet. Våra DTG-tryck sitter fast på kläderna och tål flera tvättar, vilket ger dig tryck som varar och behåller sin färg och skärpa över tiden.

Oavsett om du driver en egen klädmärke eller bara vill trycka upp specialdesignade plagg för ett evenemang eller företag, så är vår DTG-service det perfekta valet för dig. Du kan skapa professionella, skräddarsydda plagg som kommer att imponera på kunder och ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar.

Så varför vänta? Ta ditt företag till nästa nivå med vårt mångsidiga DTG-printalternativ. Kontakta oss idag för att börja utforska de otroliga möjligheterna som väntar på dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa unika och minnesvärda plagg som får dig att sticka ut i mängden!

Våra textiltryckmaskiner

Vi levererar textiltryckmaskiner med hög kvalitet, godkända att användas inom EU, från marknadnadsledande leverantörer. Ett självklart val för oss då det även säkerställer ett högt andrahandsvärde och tryggheten med eftermarknad och service.

Våra leverantörer av textiltryckmaskiner