Sytråd för Efterbearbetning Digitaltryck

Välkommen till vårt sortiment av sytrådar – där högkvalitativ sytråd möter dina behov och din verksamhet. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande urval av trådar av högsta kvalitet som är perfekta för alla sömnadsprojekt. 

Vi erbjuder en mängd olika trådfärger så att du kan matcha den perfekta tråden med ditt tyg, vilket ger en söm som är diskret, men samtidigt stark och hållbar. Vårt sortiment inkluderar även trådar med hög kapacitet, anpassat för efterbearbetning och sömnad av digitaltryckt media för perfekta sömmar med professionellt resultat.

Med vårt urval av färger och tjocklekar kan du säkerställa att du har allt du behöver för att utföra alla sömnadsprojekt som dina kunder kan tänkas önska.

PolyArt – 100% heldragen polyester

Lagerförs i 108 färger. Grovlek 20 (1500m/rulle), 40 (3000 m/rulle) och 120 (5000 m/rulle) Alla grovlekar kan fås i över 100 olika färger på beställning Används för lädervaror, yrkeskläder, jeans, möbler, filter, presenningar, solskydd, ortopedteknik mm

Hela vårt sortiment av sytråd

Varje sömnadsprojekt är unikt och vi tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativa trådar i en mängd olika färger och tjocklekar anpassade för just din verksamhet. Vårt breda utbud inkluderar även specialiserade sytråd för specifika ändamål. Vi erbjuder tråd för elastiska sömmar, denim, läder, utomhuskapell och mycket mer.

Vår webshop

Besök vår webshop för att se hela vårt utbud av sömnadstillbehör för din verksamhet. Där hittar du allt du behöver för att utföra dina projekt med perfektion. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din sömnadsresa. Beställ snabbt och smidigt redan idag!