Möbel

Våra industrisymaskiner möjliggör tillverkning av möbler med sömmar som håller hög kvalitet i samtliga material. Du kan få dekorativa stickningar med enkel eller dubbelnål. Vi har tillbehör och hjälpmedel för att sy blixtlås/dragkedjor och keder samt styrningar för stickningar, bandkantning och overlock.

Du får tillskärning och optimerad materialhantering med våra lösningar för skär och lägg. Vi har allt från små sladdlösa handskärmaskiner till dataskär eller CNC-Skär kombinerat med programvara för planering av läggbilder. Vi kan leverera lösningar för tillskärning av enlager eller flerlager samt komplett läggutrusting.

Vi har välbeprövade och miljövänliga textillim, förberedda för Svanen-märkning. Oumbärligt för skumplast- och möbelindustrin. Limmar latex, polyeter, polyuretan, polyetylen och möbelmaterial med varandra, speciellt ihop med trä, spånplatta, papp, jute, gummi och tagel.

Våra press- och strykutrusningar är anpassade för både stora material och för sådana ytor som kan vara svåra att komma åt på.